Kiadó ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS a XIII. kerületben !!!!

Budapest 145 000 Ft


Csángó utca Váci út felé eső oldalán kiadó egy 2005-ben átadott téglaépítésű ház harmadik emeletén levő, újszerű, 45 nm alapterületű, 1,5 szobás, erkélyes lakás.

A lakás K-Ny-i tájolású, utcai és udvari kilátással, mindkét oldalról bevilágított, átszellőztethető. Az alaprajz a képeknél megtalálható.
A lakásba a gangos folyosóról jutunk az előtérbe, ahonnan a fürdő és az amerikai konyhás nappali nyílik. A nappaliból juthatunk a hálószobába és az erkélyre.
A lakás bútorozott (szekrények, franciaágy, kanapé, asztal, székek, fürdőszoba bútor) és gépesített (mosógép, hűtő, tűzhely, mikrohullámú sütő). A lakás frissen felújított (festés, burkolás).

A fűtés és a melegvíz előállítása házközponti kazánnal, egyéni hőmennyiségméréssel illetve külön melegvizes vízórával történik. A fűtés és melegvíz átalánydíja be van építve a közös költségbe, évi egyszeri elszámolással. A lakás külön víz- és villanyórával rendelkezik.

Az ingatlan elhelyezkedése remek, a lakás a Váci úttal párhuzamos csendes Anagyalföldi utcára és a belső udvarra néz. Könnyen elérhető a belváros, a Margit-sziget, a Moszkva-sétány és a Lehel piac.
A környék infrastruktúrája kiváló, a háztól pár méterre található egy SPAR üzlet, a közelben patika, orvosi rendelő, iskola található.
Tömegközlekedés: 3-as metró(pótló), 75, 79-es troli megállója pár lépésre található a Dózsa György út - Váci út kereszteződésében, 14-es villamos (914-es éjszakaibusz) 8 perc séta. Szintén a Váci – Dózsa kereszteződésben áll meg a 950-es éjszakai busz.

A társasház lakóközössége fiatalos, normális. Folyamatosak a kisebb-nagyobb fejlesztések. A lakást minden oldalról szomszédok veszik körbe. A lakók nyugalmáról kamera gondoskodik.

A parkolás az utcán, valamint a házban lévő teremgarázsban lehetséges (külön bérelhető).

Azonnal költözhető.
Dohányzás és házi kedvencek tartása nem megengedett.
Minimum bérleti idő: 1 év.
A szerződéskötéshez 2 havi kaució és az 1. havi bérleti díj kifizetése szükséges.
Megtekintés hét közben 17:00 óra után illetve hétvégén lehetséges.

Rezsi: Közös költség (fűtés és melegvíz is benne van): 17 000 Ft/hó, víz-csatorna kb. 2500Ft/hó/2 fő, áram: kb. 3.000Ft/hó/2fő, Tv+internet (Digi) 6.000 Ft/hó.
A lakás bérletidíja: 145 ezer Ft/hó + rezsi

145 000 Ft További információk


Okos ház, intelligens otthon: Okos ház kivitelezés, elérhető áron.